OpettajatULLA HILLEBRANDT
Viulu, laulu, kansanperinnekerhot, kansantanssi

Ulla on pelimanni- ja kansantanssisukua, laulanut , soittanut ja tanssinut aina. Ullan varsinaiset kansanperinneopinnot alkoivat kerho-ohjaajan ja kansantanssi-ohjaajan koulutuksista 80-luvulla. Valmistuttuaan liikunnanohjaajaksi Ulla jatkoi musiikillisia opintojaan Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolla pääaineinaan laulu ja viulu. USAssakin opiskelleella monialayrittäjällä on taskussaan myös moninainen nippu optiikan, mainosalan, tuotesuunnittelun, kiinteistöalan, yrittäjyyden sekä esiintyvän artistin tutkintoja ja koulutuksia.

Ullan tärkeimmät pelimanni-kasvualustat ovat nyt jo 35-vuotias ja lukuisia suomenmestaruuksiakin niittänyt Kansanmusiikkiyhtye Leikarit ja samanikäinen ryhmä Kesäpelimannit. Perinnekulttuuriyhdistys Espoon Kansanmusiikkikilta ry sekä moninainen nuorisoseuratoiminta ovat antaneet vahvan pohjan Ullan kansanperinteen taidoille. Kansantanssin puolelta kaksinkertainen maailmanmestaruus on ehkä se huimin saavutus joka niitettiin folkloristisessa esittävässä kansantaiteessa ryhmällä Kalevan Nuoret Kopponen. Uudemmista Ullan kokoonpanoista mainittakoon piikatyttö ja renkipoika duo - Hulda ja Jalmari, sekä Ullan oma countryrock-bändi - Ulla & Red Devils.

Ulla on yksityisyrittäjä-artisti, HuippuMusan omistaja. Suomalaiseen kansanperinteeseen ja Villin Lännen teemoihin ja tapahtumajärjestämiseen erikoistunut ohjelmatoimisto Ohjelmapalvelu HuippuLady toimii samoissa tiloissa Musiikkikoulu HuippuMusan kanssa. Artisti-Ullasta lisää osoitteessa www.ulla.fi.SARI JAARILA
5-,10-kielinen kantele, konserttikanteleet, piano, musiikinteoria
0-2v. kansanperinnekerhot, kuvataide- ja satumusiikkikerhot

Sari on Keski-Pohjanmaan konservatorion kasvatti. Monipuolinen multi-instrumentalisti taitaa sekä klassisen- että kansanmusiikin, soittiminaan harmonikka, kantele sekä piano. Sari on ollut mukana lukuisissa eri kokoonpanoissa.

Tämä empaattinen ja luova musiikin ammattilainen on toiminut eri-ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten opettajana jo 20 vuoden ajan. Sari on myös intohimoinen uimari ja tanssija.


 

JARI KOMULAINEN
2-, ja 5-rivinen harmonikka, huuliharppu, kansanmusiikkiyhtye

Jari on Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolta vuonna 2001 valmistunut musiikin maisteri, soittiminaan erikokoiset harmonikat ja huuliharput, sekä perehtynyt erityisesti ranskalaiseen musette-harmonikkamusiikkiin. Jari on toiminut opettajana Pakilan musiikkiopistossa, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa ja Joensuun konservatoriossa, Hiiden kansalaisopistossa Vihdissä sekä lukuisilla Suomen Kansanmusiikkiliiton järjestämillä kursseilla ja leireillä. Opetustyötä hän on tehnyt myös mm. Ruotsissa, Virossa ja Yhdysvalloissa.

Opetuksen lisäksi Jarin työ muodostuu pääasiassa keikkailusta teatteri-, kansantanssi-, iskelmä- ja viihdemusiikin saralla. Hän on mm. kansantanssi- ja musiikkiryhmä Katrillin musiikillinen johtaja. Jarilla on runsaasti omaa sävellys- ja sovitustuotantoa.


KARI REIMAN
Irlantilainen viulu, Bordhan rumpu
, kansanmusiikkiyhtye


Kari “Reiska” Reiman”on perinnemusiikin veteraani, joka on soittanut viulua, mandoliinia ja bluegrass-banjoa useissa eri yhtyeissä 1970-luvulta alkaen. Viulustina hänet tunnetaan parhaiten irlantilaista musiikkia soittavasta Korkkijalasta ja suomalaista maailmanmusiikkia soittavasta Värttinästä.

Viulua Reiska on opettanut tuntiopettajana Sibelius-akatemian kansanmusiikkiosastolla 1985-1998 sekä lukuisilla folk-leireillä Haapavedellä, Rääkkylässä ja Oriveden Opistossa.


TUULA VÄYRYNEN
Laulu


Tuulan musiikkiopinnot alkoivat klassisen laulun parissa Jyväskylän Konservatoriossa. Samanaikaisesti hän aloitti myös musiikkitieteen opinnot Jyväskylän Yliopiston humanistisessa tiedekunnassa. Rytmimusiikki veti kuitenkin puoleensa niin voimakkaasti, että hän päätti aloittaa myös pop/jazzlaulun opinnot Jyväskylän kaupungin musiikkikoulussa (nyk. Jyväskylän Ammattiopisto), jossa alkoi tuolloin rytmimusiikin opetus. Sieltä Tuulan tie vei Helsinkiin Pop & Jazz Konservatorioon, josta hän valmistui laulunopettajaksi vuonna 1998.

Tuula on opettanut pop/jazzlaulua mm. Jyväskylän kaupungin musiikkikoulussa, Ässämusikantissa Nummelassa, kesäleireillä sekä vuodesta 1995 lähtien Pakilan musiikkiopistossa, jossa opettaaa edelleen. Tuula on toiminut myös pop/jazzteorian opettajana Hiiden Opistossa Nummelassa.


CHRIS-TOMAS KONIECZNY
Rummut


Chris on valmistunut Metropolian AMK:sta Pop/Jazz-instrumenttipedagogiksi ja työskentelee ammatikseen musiikin parissa Suomessa ja ulkomailla. Hän toiminut freelance-muusikkona työskennellen Kuopion kaupunginorkesterissa mm. Anssi Tikanmäen "Maisemakuvia Suomesta" -konsertissa ja E-5 -sinfoniaorkesterissa mm. Dave Brubeckin Elements-teoksessa. Jazzmusiikin saralla hänen saavutuksiinsa kuuluu mm. Natural Selection  -jazztriolla 2. sija Pohjoismaisten jazz -bändien kilpailussa. Chris on Toiminut muusikkona Kuopion Kaupunginteatterissa. Hän esiintyy ja on esiintynyt monien Cover, Jazz ja Blues –bändien riveissä, säestää ja on säestänyt lukuisia suomalaisia iskelmäartisteja, mm. Arja Korisevaa ja Johanna Pakosta.

Chris on toiminut opettajana Kuopion Konservatorion Pop/Jazz-linjalla. Tällä hetkellä hän toimii instrumenttipedagogina myös Pohjois-Espoon Musiikkikoulussa, Malmin Musiikkikoulussa sekä LUMO:n musiikkiopistossa.


ERKKI KUUTTILA
Kitara, sähköbasso, bändiopetus

Kitaran- ja bassonsoitonopettaja bändileaderi Erkki Kuuttila on monissa liemissä keitetty multi-instrumentalisti. Hänen taitavista käsistään on maailmalle lentänyt lukuisa joukko niin harrastajia kuin ammatikseen musiikkia tekeviä ja esittäviä musiikin ammattilaisia.

Erkin leppoisassa ja taitavassa ohjauksessa on sekä aloittelijan että myös edistyneemmän soittajan turvallista kulkea. Erkin omin sanoin: ”Harrasta tarmokkaasti tavoitteet selkeinä tai soita omaksi iloksesi, kumpikin on mahdollista. Soittaminen on hauskaa!”